Tour

Her kan du læse mere om hvordan Bodyshower fungerer. Du kan skifte mellem billederne nedenfor for at se de forskellige punkter.

Som standard medfølger et kædeophæng til Bodyshower.

Bodyshower’ens øverste del tilkobles en karabinhage fra loftrækket, og slangen med vandtilførslen til brusehovedet kobles nemt på med lynkoblingen.

02

Under brugen af Bodyshower’en afgives praktisk taget ingen fugt. Den bliver inde under forhænget og fortættes som vanddråber. Bodyshower’en har 2 udluftningsventiler i rustfrit stål

03

Bodyshower’s justerbare brusehoved er calibreret til at afgive en behagelig blød vandspredning. Her ses også slagnen til håndbruseren som er standard på Bodyshower. Man skifter mellem brusehoved og håndbruser via den lille sorte switch som findes over brusehovedet

04

Et kig i Bodyshower’ens øverste del med brusehovedet og udluftningsventilerne.

Bodyshower’s forhæng af- og påmonteres let med det påsyede kraftige burrebånd også kendt under navnet amerikansk lynlås. Det gør det let f.eks. at vaske eller udskifte til et andet forhæng.

06

Et kig ned i Bodyshower’s nederste del med den skridsikre bund, beregnet til at bære 170 kg. Bodyshower’s tungeste kunde indtil videre er en body-builder der vejer 110 kg.

08

Her ses et kig ned til den skridsikre bund, og afløbet med det nyudviklede integrerede hårfilter.

07

Bodyshower’s slanger tilkobles hurtigt med de monterede lynkoblinger. Slangerne er tryksikret og har i enderne monteret et vandstop så vand ikke løber ud når du kobler slangerne fra.

09

El-ledningen til pumpen og magnetventilen trækkes nemt ud til 4 meters længde og tilsluttes en stikkontakt. Efter brug skubbes ledningen nemt tilbage igen. El-installationerne kræver ikke jordtilslutning. Med sin isolationsklasse F-2 kan alle Bodyshower’ens el-dele, i princippet, fungere under vand.

10

Lynkoblingen monteres hurtigt på ethvert blandingsbatteri. Der medfølger en adapter der passer til alle gængse blandingsbatterier. Der er vandtilgang gennem den øverste slange. Bodyshower’s pumpe sørger for udpumpning af brugt vand gennem den nederste slange.

11